viernes, 2 de junio de 2017

Recurs per a l'educació literària - Sembrant Poesia


Els poemes que decoren els carrers d’Alboraia en la presentació de “Sembrant poesia”.

Durant el passat mes de maig l’Ajuntament d’Alboraia, l’Associació de veïns d’Alboraia i la Biblioteca Municipal han dut a terme un programa d’inserció a la poesia, aquest ha sigut anomenat: Sembrant poesia. Aquesta iniciativa cultural es realitza per segon any consecutiu i va començar el passat 5 de maig amb la setmana de presentació i recitació de poemes a l’aire lliure acompanyats d’orxata al més estil del poble de l’Horta Nord.

Des del el cap de setmana del 13 de maig es varen decorar els carrers d’Alboraia per a que els veïns i turistes pogueren gaudir dels xicotets espectacles de poesia i música que es feien per les vesprades entre setmana i dissabtes. Els diferents tallers on tant xiquets, com adolescents i adults han pogut participar tractaven sobre com crear un poema, fer-ho atractiu mitjançant la música i posada en escena.

A més aprofitant aquest cicle i les diferents participacions de la setmana dins del Parc de les Vies, es va dur a terme el dia 17 de maig la presentació del llibre de poesia Tavernàries de anel Marí. Sembrant Poesia va culminar la seua segona setmana amb un esmorzar i acte que va reunir a tots els veïns i xiquets d’escoles públiques del poble el dia 21 per continuar sent part de la poesia valenciana. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario